Seuran toiminta ryhmäharjoitusten osalta on ollut tauolla noin kuukauden koronaviruksen takia. Ottelijat ovat tehneet kuntoharjoituksia valmentajan ohjeen mukaan yksin ja toivottavasti myös harrastajat ovat pitäneet taitoja yllä. Nyt aloitamme harrastajille tarkoitetut etäohjatut videotreenit kerran viikossa, eli ensimmäinen kerta on ke 24.4. klo 17 alkaen. Mitä tulee tehdä, jotta voi tulla mukaan näihin etäharjoituksiin?

1. Tom Leeve toteuttaa nämä treenit yhdessä Inka-tyttärensä kanssa. Ilmoittaudu siis Tompan s-postiin: leevetom@gmail.com

2. Tompalta voit kysyä myös ohjeita koskien näitä harjoituksia (puh. 044 3533139)

3. Etäharjoitukset toteutetaan Zoom-sovelluksella. Saat s-postiisi linkin videotreeneihin Tompalta.

4. Ilmoittautumiseen tulee merkitä harrastajan nimi, ikä ja vyöarvo. Näin ollen harjoitukset voi suunnitella etukäteen kaikille mahdollisimman sopivaksi. Ilmoitathan harrastajan mukaan aina viimeistään tiistai-iltana.

5. Joka keskiviikko on aina kuitenkin hieman eri teema.

Ekalla etäharjoituskerralla saattaa ilmetä hieman teknistä totuttelua puolin ja toisin, koska tämä on uusi tapa toteuttaa harjoituksia. Opimme kyllä käyttämään tätä sujuvasti kaikki hyvinkin nopeasti.

Kaikilla kevään harrastusmaksun suorittaneilla on siis myös kuluista vapaa kesäharjoittelu 31.8. asti. Toivottavasti pääsemme harjoittelemaan mahdollisimman pian kaikki ulkona yhdessä. Treenejä tullaan pitämään myös yksityisissä sisätiloissa.